top of page
Model Portrait_edited_edited.jpg

SIGNATURBEHANDLINGER 

Ved hjelp av hudanalysen kartlegger vi hvilke behandlinger huden din trenger og hvilket hudprogram den vil få best effekt av. Ut ifra analysen vil våre kosmetiske sykepleiere settes opp et skreddersydd program som sikrer huden din optimal forbedring.

Vi har satt sammen noen ulike signaturbehandlinger som består av en kjemisk peel, mesoterapi og sheet mask. Disse signaturbehandlingene er med på å tilføre huden fuktighget, styrke hudbarrieren, løfte og stramme opp huden, og de gir en fantastisk glød! Signaturbehandlingen er utviklet for å passe alle hudtyper.

Lift&Glow

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir et naturlig løft, samt en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel som er spesielt egnet til å behandle dyskromi, hyperpigmentering og fotoaldring.

GlowingHydration

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir masse fukt og en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel som er spesielt egnet til å behandle dyskromi, hyperpigmentering og fotoaldring.

Anti-AgePower

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir masse fukt og en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel for behandling av mørke pigmentflekker, ujevn hudtone og aldring.

PimpleGlower

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir masse fukt, styrker hudbarrieren og gir en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel med soppdrepende og komedolytiske (motvirker akne) egenskaper. Spesielt egnet for de ulike stadiene av akne og rosacea.

Priser:

Signaturbehandlinger med kjemisk peel og mesoterapi

60 min

2.500,-

bottom of page