top of page
Model Portrait_edited_edited.jpg

HARMONYCA

En nyskapende injiserbar kombinasjonsbehandling som gir en imponerende dobbelvirkende effekt

Hva er HArmonyCa?

HArmonyCa er en nyskapende injiserbar kombinasjonsbehandling som gir en imponerende dobbelvirkende effekt. Den består av to nøkkelkomponenter, nemlig hyaluronsyre (HA) og kollagenstimulerende kalsiumhydroksyapatitt (CaHa), som sammen skaper øyeblikkelige og langvarige forbedringer i hudens utseende. Til tross for at HarmonyCa-behandlingen er relativt ny i Norge, har den allerede en solid historie med vellykkede resultater og fornøyde kunder. Den støttes også av vitenskapelige studier som dokumenterer dens effektivitet og sikkerhet.

Den første komponenten består av filler (hyaluronsyre), og gir umiddelbare resultater ved å gi huden et synlig løft. Dette gir en øyeblikkelig forbedring i hudens fasthet og elastisitet, som resulterer i en jevnere og mer ungdommelig hudtekstur.

Den andre komponenten kalsiumhydroksyapatitt (CaHa) er biostimulerende, og spiller en viktig nøkkelrolle i å gi en langvarig effekt. CaHa stimulerer kroppens naturlige produksjon av kollagen; et viktig protein som er ansvarlig for hudens fasthet og spenst. Denne stimuleringen av ny kollagenproduksjon gir en gradvis, men betydningsfull forbedring i hudens struktur og elastisitet over tid.

HArmonyCa hjelper for:
  • å gi et løft til bakre del av ansiktet

  • tilbakeføre elastitet til huden, spesielt kinn

  • tilbakeføre tapt volum i kinn og kinnben eller fremheve kinnben

  • definere kjeven og kinnbein

  • redusere nasolabiale linjer – linjer fra nesen og ned til munnviken

Hvem er en god kandidat HArmonyCa?

HarmonyCa er spesielt egnet for de som har synlige aldringstegn og ønsker å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Imidlertid er det viktig å merke seg at ikke alle områder i ansiktet eller alle hudtyper er egnet for denne behandlingen. Under en konsultasjon vil våre eksperter vurdere din hudtilstand og gi anbefalinger basert på dine individuelle behov.

 
Hvilke ansiktsområder kan behandles med HArmonyCa?

HArmonyCa kan kun behandles i bestemte områder i ansiktet, og kan ikke injiseres rundt øyne, lepper eller munn. Vanlige behandlingsområder ved injisering av HArmonyCa er kjeve, kinn og kinnben. Først vil vi vurdere om denne behandlingen er egnet for deg og din hudtilstand – og vi svarer på alle spørsmål du måtte ha. Deretter utføres injeksjonene med HArmonyCa i ansiktsområdene som trenger behandling. Produktet inneholder bedøvelsesmiddel som hjelper med å redusere eventuelle smerter under behandlingen.

Priser:​

HarmonyCa

60 min

11.990,-

bottom of page