top of page
Model Portrait_edited_edited.jpg

COSMELAN & DERMAMELAN

Cosmelan®, er en av verdens ledende profesjonelle depigmenteringsbehandlinger. Den har utmerkede resultater på kort og lang sikt takket være dens unike dobbeltvirkende mekanisme: korrigerende og regulerende.

Cosmelan®-metoden er en aktuell behandling som varer ca. 6 måneder og kombinerer en enkelt salongøkt med hjemmebehandlingen som er nødvendig for å oppnå optimale resultater. På den ene siden eliminerer det det synlige punktet, men virker også på kilden til problemet, og regulerer overproduksjonen av pigment for å forhindre at det dukker opp igjen.

I klinikk: En enkelt salongøkt hvor den estetiske profesjonelle bruker masken med en intensiv depigmenterende handling.

Hjemme: Behandlingen fortsetter hjemme. I henhold til estetikerens indikasjoner og anbefalinger, må pasienten følge et regime for påføring av kosmetiske preparater som er komplementære til metoden, som vil variere i henhold til fasen og fremdriften av behandlingen. Depigmenteringsprosessen fortsetter og vi jobber med kilden til problemet for et varig resultat.

Fordelene ved Cosmelan er mange: 

  • Dokumentert effekt i kliniske studier.

  • Utmerkede langtidsresultater, og fornøyde kunder verden over gjennom de siste 30 årene.

  • Det er utført mer enn 2 millioner behandlinger.

  • Tilgjengelig i 5 verdensdeler. Cosmelan benyttes i klinikker i over 90 land.

  • Brukes av hudleger, kirurger, sykepleiere og hudterapeuter verden over.

Behandlingsforløpet:


Konsultasjon: Før du starter behandlingen vil du ha en konsultasjon med en kvalifisert hudpleieekspert. De vil vurdere din hudtilstand, diskutere dine mål og behov, og avgjøre om Cosmelan eller Dermamelan er den beste behandlingen for deg.

Forberedelse: Før behandlingen starter, vil huden din renses grundig for å fjerne urenheter og forberede den for påføring av behandlingsmasken.

Påføring av masken: Behandlingen involverer påføring av en spesiell maske som inneholder aktive ingredienser. Masken påføres jevnt over huden og får virke i en bestemt periode, vanligvis 8-12 timer, avhengig av behandlingen. 

Masken fjernes: Etter den angitte tiden, fjernes masken nøye. Dette kan gjøres hjemme.

Etterbehandling: Du får med deg en pakke med produkter og spesifikke instruksjoner for etterbehandling. Dette inkluderer bruk av peel hjemme Cosmelan 2, krem Melan Recovery og solbeskyttelse Melan 130+ pigment control. Dette for å opprettholde resultatene og minimere risikoen for bivirkninger. 

Resultater: Etter noen dager til uker vil du begynne å se de første resultatene av behandlingen. Hudtonen din vil gradvis jevne seg ut, og mørke flekker vil bli mindre synlige. Flere behandlingsseksjoner kan være nødvendig for å oppnå ønskede resultater, avhengig av alvorlighetsgraden av hudproblemet. 

Indikasjoner

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering er en fellesbetegnelse for en flekk på huden som er merkbart mørkere enn omliggende hud. Utseendet til pigmentflekkene avhenger av flere interne og eksterne faktorer, slik som solstråler, aldring, genetisk disposisjon og inflammatoriske tilstander. Hyperpigmentering forårsakes av en overproduksjon av hudens naturlige pigment, melanin. 

Melasma

Melasma er en hudtilstand som gir økt pigmentering. Flekkene har en ujevn og uregelmessig form med udefinerte kanter, og har ofte et symmetrisk, skyggelignende utseende. De oppstår i midten av ansiktet, i området rundt kinnbena, og kjeven. Melasma er delvis forårsaket av hormonelle endringer i kroppen, og opp mot 70% av kvinner utvikler Melasma under svangerskapet.

Post-inflammatorisk hyperpigmentering

PIH oppstår etter en hudskade eller betennelse, hvor huden blir mørkere og misfarget etter at såret har grodd. Selv om flekkene vanligvis er midlertidig, kan det ta måneder og opp til år før huden kommer tilbake til det normale. I noen tilfeller kan flekkene være permanente.

Solflekker og aldersflekker (Solar og senile lentigo).

Solflekker også kalt for solar lentigo, er en type godartet pigmentflekk som skyldes gjentatt eksponering for sol. Tilstanden betegnes også som leverflekker eller alderdomsflekker, Senile lentigo. Det er fordi forekomsten øker med årene. Aldersflekker er svært vanlige hos voksne over 50 år, men yngre mennesker kan få dem hvis de tilbringer mye tid i solen. De oppstår i ansiktet, på hender, skuldre, armer, ryggen, og på brystet.

Fregner:

Fregner er små, flate og pigmenterte flekker. De er gjerne mange og symmetriske, med en lysebrun farge. De oppstår i T-sonen, kinnben, kinn, bryst, og på baksiden av armene. Fregner ses oftere hos de med en lysere hud, og blondt eller rødlig hår. Svært følsomme for UV-stråling.

Når er det best å uføre behandlingen?

Det anbefales å utføre behandlingen når soleksponeringen ikke er så intens eller langvarig, slik som om høsten og vinteren.

 

Priser:

Cosmelan Pack (behandling i klinikk + produkter)

6.000,-

Cosmelan Home Pack (Cosmelan 2Melan Recovery og Melan 130+ pigment control)

3.290,-

Cosmelan 2, 30g

2.290,-

bottom of page