manikyr

MANIKYR

Manikyr


CND Shellac 

 

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

F.O.X

F.O.X -merket begynte sin virksomhet i 2013 og har på bare 9 år blitt et av markedslederne og et favorittmerke for mange neglemestere og kunder.

 

I løpet av de åtte årene av sin eksistens har F.O.X TM vunnet kundenes hjerter med produktkvaliteten, variasjonen i paletten av nyanser av gel neglelakk og stor i sortimentet. For øyeblikket er F.O.X en av de 5 markedslederne, og går raskt inn i de første linjene i vurderingen.

 

Fordelen med ТМ F.O.X:

  • Den aller første overflatespenning gel neglelakken

  • Høy kvalitet på hele produktlinjen

  • Hetteglassdesign som gleder våre kunder

  • Stor fargepalett

  • Stort utvalg av spesialiserte produkter for neglemestere

  • Hvert produkt har sin egen behagelige aroma

Priser:

Shellac med CND

450,-

Gel Polish med F.O.X

800,-

Gel Polish med F.O.X påfyll innen 3-4 uker

650,-