top of page
manikyr

MANIKYR

MANIKYR

Vi er så heldige å ha fått Olena som negldesigner hos oss. Hun har mange års erfaring innen manikyr fra Ukraina og har tidligere jobbet hos Frk.Beauty. Olena får til alt når det kommer til design, ta gerne med bilde av det du ønsker og hun fikser det! 

Victoria Vynn

Gel Polish fra Victoria Vynn er en tynn og elastisk semi-permanent lakk. Lakken herdes ved hjelp av LED-lampe eller UV lampe. To lag gir ideell dekning og fargedybde. Konsistensen er middels tykk. 

BUILD GEL fra Victori Vynn er perfekt for å forme og styrke din naturlige negl. Takket være produktets egenskaper er det enkelt å oppnå ønsket resultat. Building Gel er self-levelig, noe som gjør at produktet gir en jevn overflate uten humper. Produktet herdes i UV- eller LED-lampe, og fjernes med negledrill eller fil.

Varighet opp mot 4 uker.

CND Shellac 

 

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

F.O.X

F.O.X -merket begynte sin virksomhet i 2013 og har på bare 9 år blitt et av markedslederne og et favorittmerke for mange neglemestere og kunder.

 

I løpet av de åtte årene av sin eksistens har F.O.X TM vunnet kundenes hjerter med produktkvaliteten, variasjonen i paletten av nyanser av gel neglelakk og stor i sortimentet. For øyeblikket er F.O.X en av de 5 markedslederne, og går raskt inn i de første linjene i vurderingen.

 

Fordelen med ТМ F.O.X:

  • Den aller første overflatespenning gel neglelakken

  • Høy kvalitet på hele produktlinjen

  • Hetteglassdesign som gleder våre kunder

  • Stor fargepalett

  • Stort utvalg av spesialiserte produkter for neglemestere

  • Hvert produkt har sin egen behagelige aroma

Priser:

Enkel pynt på to negler

50,-

Swarovski-krystall pr stk

15,-

Shellac fra CND

550,-

Manikyr med Gelelakk - en farge

590,-

Manikyr med Gelelakk - Fransk design

650,-

Manikyr med Gelelakk - Design på alle negler

750,-

Forsterkning av naturlige negler med Gele - en farge

850,-

Forsterkning av naturlige negler med Gele - Fransk design

950,-

Forsterkning av naturlige negler med Gele - Design på alle negler

950,-

Fjerning av Gele for nytt sett

100,-

Fjerning av Shellac

350,-

Fjerning av Gele

450,-

bottom of page