top of page
PLP_Hero_Accelerated_Serum.jpg

ZO 

ACCELERATED

ZO Firming, ZO Brightalive og Rozatrol Accelerated Serum

Endelig er nyhetene ZO Firming Accelerated Serum, ZO Brightalive Accelerated Serum og ZO Rozatrol® Accelerated Serum her!  Serumene er utviklet for bruk i klinikk, med fortsettelse av behandlingen hjemme. På denne måten får du det beste fra to verdener, og de beste resultatene for huden din.

ZO Firming Accelerated Serum

Med teknologien i ZO Firming Serum støttes hudens naturlige fornyelse av kollagen og elastin, som bidrar til en stram og fast hud.

ZO Firming Serum Accelerated gir antioksidant og anti-inflammatorisk støtte, og supplerer hydrering av huden. Ingrediensene i ZO Firming Serum bidrar også til at overgangen mellom epidermis og dermis styrkes. Kort forklart kan du oppnå en fastere og strammere hud, og har du opplevd tap av elastisitet og kontur vil du absolutt kunne få gode resultater med dette produktet.

ZO Brightalive Accelerated Serum

Ny og mer effektiv Brightalive bidrar til å jevne hudtonen, redusere mørke flekker, forebygge, gi glød og kan brukes av alle.
Teknologisk fremskritt i lysning av huden gir synlige resultater raskere.

 

Avanserte ingredienser jobber på ulike nivå i pigmentsyntesen for å gi en jevnere hudtone. Den blokkerer nydannelsen av pigment, fjerner skånsomt døde hudceller for å fjerne eksisterende overflatepigmentering, tilfører anti-inflammatoriske ingredienser som beroliger huden etter behandling, og den hydrerer og styrer hudbarrieren.

ZO Rozatrol® Accelerated Serum


Rozatrol®-teknologien er formulert slik at den forsterker en sunn hud ved å lindre de synlige tegnene på rød og sensitivisert hud.  Serumet bidrar også til å reversere eksisterende rødhet i huden og normalisere hudens naturlige funksjon samt virke dempende på talgproduksjonen.

Antioksidantbeskyttelse bidrar til å minimere betennelse og skader forårsaket av blant annet daglig oksidativt stress. Dessuten supplerer serumet hydrering og det støtter en sunn hudbarriere.Etter en behandlng med ZO Accelerated påføres 5 dråper av serumet på ansikt og hals morgen og kveld, etter Daily Power Defense eller ZO GSR. Fortsett med det til serumet er brukt opp (ca. 2 uker).

Priser:

Kommer i tillegg til behandling

 min

1.200,-

bottom of page