top of page
1-1024x1024.png

SIGNATUR
BEHANDLINGER

SIGNATURBEHANDLINGER 

Vi har satt sammen noen ulike signaturbehandlinger som består av en kjemisk peel og mesoterapi. Disse signaturbehandlingene er med på å tilføre huden fuktighget, styrke hudbarrieren, løfte og stramme opp huden, og de gir en fantastisk glød! Signaturbehandlingen er utviklet for å passe alle hudtyper.

Lift&Glow

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir et naturlig løft, samt en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel som er spesielt egnet til å behandle dyskromi, hyperpigmentering og fotoaldring.

GlowingHydration

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir masse fukt og en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel som er spesielt egnet til å behandle dyskromi, hyperpigmentering og fotoaldring.

Anti-AgePower

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir masse fukt og en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel for behandling av mørke pigmentflekker, ujevn hudtone og aldring.

PimpleGlower

En spesifikk injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal gir masse fukt, styrker hudbarrieren og gir en langvarig glød, i kombinasjon med Meso.Peel med soppdrepende og komedolytiske (motvirker akne) egenskaper. Spesielt egnet for de ulike stadiene av akne og rosacea.

Priser:

Signaturbehandlinger med kjemisk peel og mesoterapi

60 min

2.500,-

bottom of page