top of page

HÅRSPA 

Eksklusivt hos Klinikk Skien 

Hva er HÅRSPA?

Et hårspa er en omfattende behandling for hår og hodebunn som er designet for å forbedre hårets helse og utseende. Behandlingen inkluderer ofte flere trinn.

Hvordan fungerer et HÅRSPA?

Behandlingen inkluderer ofte flere trinn. Hos oss inkluderer den følgende elementer:

  1. Rens: Håret og hodebunnen renses grundig med spesielle sjampoer for å fjerne smuss, olje, og produktrester.

  2. Massasje: En hodebunnsmassasje stimulerer blodsirkulasjonen og kan hjelpe med å redusere stress og spenning. Massasjen kan også bidra til å fordele naturlige oljer jevnt gjennom håret.

  3. Kondisjonering: En dyp kondisjonerende behandling påføres for å tilføre fuktighet og næring til håret. Dette kan inkludere bruk av hårmasker eller spesielle oljer.

  4. Dampbehandling: Noen hårspa inkluderer dampbehandling for å åpne hårsekkene og la de kondisjonerende produktene trenge dypere inn i håret og hodebunnen.

  5. Skylling og styling: Til slutt skylles produktene ut, og håret styles etter kundens ønske.

 

Hårspa-behandlinger kan være tilpasset ulike behov, som å styrke skadet hår, redusere flass, eller forbedre hårveksten. Disse behandlingene er populære på grunn av deres evne til å gi synlige resultater og en avslappende opplevelse

Konsultasjon

Konsultasjon med scanning av hodebunn og hår, med iMicro kamera. Ut ifra analysen settes opp et skreddersydd program og spabehandling nøyaktig tilpasset ditt hår og hodebunn.

Etterfulgt av en skreddersydd beroligende, velvære, hårspabehandling.

Priser:​

Hårspa 

Hårspa

120 min

60 min

4900,-

3400,-

bottom of page